Pajisje për telefon celular të vitit të prodhimit 2011.

Telefonimi tani është i thjeshtë: me pajisjet për telefon celular të Volkswagen-it mund të telefononi në automjetin Tuaj. Kështu për shembull, pajisja për telefon celular përkatësisht pajisja për telefon celular Start janë sisteme për bisedë me duar të lira të përshtatur më së miri për hyrje në automjet.

Pajisja për telefon celular Plus, me sistem për bisedë me duar të lira dhe mbajtëse opsionale për përshtatës për telefon celular, përbën shoqërus të mirë për rrugë: falë lidhjes Bluetooth mund të përdorni telefonin Tuaj celular me funksion Bluetooth me ndihmën e profilit Hands Free nëpërmjet indikatorit multifunksional Plus.

Mësoni më shumë dhe për pajisjen për telefon celular Premium: e sigurt, komforte dhe me cilësi të lartë!