Eos. Gjithçka, përveç të zakonshmës

Eos është automobil i veçantë i cili do t'Ju dhurojë kënaqësi të jashtëzakonshme gjatë udhëtimit:
me ndjenjën e lirisë të kabrioletit dhe dinamikës të kupesë natyrën do ta përjetoni nga afër dhe pa kompromis.