Panairi si evenimenti qendror. Informohuni çka është e re.

Volkswagen-i ndihet si në shtëpi në pjesën më të madhe të kontinenteve. Këtë nuk e dëshmon vetëm pjesëmarrja në shumë panaire. Gjeneva, Detroit apo Bolonja - Volkswagen i prezanton automobilat e vet në të gjithë botën. Në çdo prezantim panairi, publiku njihet me filozofinë e koncernit, përkatësisht me aspiratën tonë drejt perfeksionit.

Luani dhe kurseni. "Think Blue." Challenge.

Vetëm në panairin automobilistik të Parisit është prezantuar versioni i ri i "Think Blue." Challenge - kuptohet, bashkë me Passat-in e ri. Ai, që me pak karburant do të përshkoj shumë kilometra, ngjitet në listë me rezultate më të mira. Pyetje kuici midis etapave treguan me çfarë hilesh funksionon ai më mirë, dhe kjo jo vetëm në iPad-in, iPhone apo iPod-in Tuaj, por edhe në jetën reale.

Tani falas në App Store

Passat BlueMotion.

Volkswagen përsëri e definon konsumin ekonomik. Passat BlueMotion kursen dhe është ekologjik: emetimi i CO2 me vetëm 109 g/km është absolutisht vlera më e mirë në këtë klasë.

Retrospektivë - një vështrim mbrapa.

Lejoni momentet më të bukura në panairet më të rëndësishme botërore të automobilave edhe njëherë të parakalojnë para Jush. Në përmbledhjen e panaireve tani mund të shikoni cilat novitete të Volkswagen-it kur dhe ku janë prezantuar.

Retrospektivë