Motorët

Karakteristikë: motorët e Volkswagen.

Motor

BlueMotion

Ruajtja e mjedisit jetësor, dhe e kuletës Tuaj: modele BlueMotion.

BlueMotion

Shasia

Indikativ: zgjidhje për përfund sportiv dhe komfor.

Përfund

Karoseria

Shumë shtresash: karroceri, që ofrojnë më shumë se dizajn.

Karroceria

Sisteme për ndihmë

Sisteme që mendojnë: për më shumë komfort dhe siguri më e madhe.

Sisteme për ndihmë

Infotainment

Vendos standarde: sisteme inovative dhe naviguese të Volkswagen-it.

Infotainment

Mobiliteti i të ardhmes

Sovranitet: aspirata e Volkswagen-it të jetë lider i inovacioneve.

Mobiliteti i të ardhmes

MMT

Për këtë kthesë, i gjithë koncerni Volkswagen përgatitet me vite: aplikimi i matricës modulare transversale (MMT).

MMT