Klient më shumicë - Një shtyllë e Grupit Volkswagen

Grupi Volkswagen - Më shumë se një brend

Në faqen për klient me shumicë ju do ti gjeni pesë brendet e Grupit Volkswagen nën një çati, e cila ofron një shërbim të veçantë dhe të mbyllur brenda grupit të përdoruesve.

Vetura për qytet, vetura luksoze si dhe kamioneta - ne ofrojmë makinën e duhur për çdo situatë. Në faqen për klient më shumicë ju mund të gjeni të gjitha informatat aktuale në lidhje me modelet e reja dhe modelet ekzistuese.

Hapeni botën e Grupit Volkswagen edhe për punonjësit dhe kolegët tuaj në organizatën tuaj.