VW Arteon: Motorët

Nën kofanon e Arteon-it të ri ofrohen një sërë variantesh efikase të motorit dhe transmetimit që sigurojnë dinamikë maksimale. Kështu p.sh. motori 176 kW (240 kf) bi-turbo (konsumi i karburantit l/100 km kombinuar 5,9; kombinuar emetime CO2, g/km: 152) me agregatet efikasë të naftës, i disponueshëm për Arteon Comfortline dhe Highline. Me këtë motor keni në dispozicion si pjesë standarde sistemin 4MOTION me katër rrota aktive dhe bllokues elektronik diferenciali XDS dhe kontroll adaptiv DCC të shasisë.

Kjo vlen edhe për pajisjet e linjës Highline në lidhje me supergaruesin e rezervuar në mesin e motorëve Otto të Arteon, i cili impresionon me 206 kW (280 KF) (konsumi i  karburantit në rrugë të kombinuar 7,3 l/100km; me emetimin CO2 164 g/km).

Mbyllur