VW Arteon: Parkimi

Një tjetër opsion është kamera e pasme "Rear View" që ju ndihmon në ecje mbrapsht, nëse e lejon pamja e kufizuar e kamerës.

Funksioni opsional "Area View" ofron edhe një pamje 360° nga vendqëndrimi i Arteon-it tuaj. Duke përdorur sistemin tuaj infotainment, ju shihni në fushën e kufizuar të katër kamerave, një pamje që është pak e menaxhueshme nga pozicioni i shoferit dhe kjo ju ndihmon sidomos nëse keni shumë pak hapësirë për të manovruar.

Sistemi opsional i daljes nga parkimi vëzhgon trafikun kryq. Brenda kufijve të vet, sistemi mund të ndihmojë në një pamje më të mirë dhe ju tërheq vërejtjen kur ka rrezik gjatë manovrimit me daljen mbrapsht nga parkimi. Në mënyrë optimale, sistemi do t'ju shpëtojë nga një përplasje duke ndërhyrë  tek frenat apo të reduktojë pasojat e aksidentit të mundshëm.

Mbyllur