VW Arteon: Përzgjedhja e profilit të ecjes

 

Në Arteon-in e ri ju jeni njëkohësisht dinamikë dhe ekonomikë në rrugë. Do të dëshironi ndonjëherë që automjeti juaj  të ketë dizajn më sportiv? Do t'ju pëlqente të kursenit më shumë karburant? Me opsionin e përzgjedhjes së profilit të ecjes, ju vendosni profilin tuaj në varësi të situatës dhe nevojave personale. Thjesht zgjidhni profilin e dëshiruar duke shtypur një buton në sistemin tuaj infotainment. Pastaj menjëherë përshtaten automatikisht sistemi i drejtimit, kutia e shpejtësisë (për kutinë e shpejtësisë DSG) dhe madje edhe fenerët. Sigurisht, ju mund të shijoni edhe rehatinë e zakonshme me anë të profilit "Normal".

Mbyllur