VW Arteon: Pjesa e jashtme

Që në fillim, vështrimi shkon menjëherë tek kofanoja mbresëlënëse. Silueta e saj e kthyer me interaksin e gjatë kujdeset për një pamje të veçantë anësore dhe ofron hapësirë plot rehati me pjesë të bollshme tek këmbët për të gjithë pasagjerët, ndërsa dritaret anësore pa kornizë ofrojnë elegancën e një Coupe me cilësi të lartë. Rrotat 20-inçe  prej aliazhi në dispozicion i japin Arteon-it një karakter të fuqishëm dhe dinamik. Dizajni unik i pasmë është i dominuar nga mbishkrimi me dritë të kuqe të errët në derën e pasme me fenerët të pasmë LED. Dizajni i suksesshëm rrit pamjen elegante dhe shton më tej prakticitetin e përditshëm. Një karakter i fortë nga çdo perspektivë.

Mbyllur