VW Arteon: Sistemi i ajrit të kondicionuar

Në Arteon, komoditeti me 3 zona të ajrit të kondicionuar "Air Care Climatronic" është standard. Në kombinim me tavanin opsional panoramik/i rregullueshëm/me rrëshqitje elektrike, jo vetëm që ofron një pamje elegante të jashtme dhe optikë të shkëlqyer, por dritat e tij krijojnë gjithashtu një ndjesi të veçantë të hapësirës.

Përveç kësaj, Arteon i ri është i pajisur në mënyrë opsionale me një dritare inovative komforti të klimës. Me ngrohje dhe infra të kuqe reflektuese, një xham i tillë minimizon shkëlqimin verbues të drejtpërdrejtë të diellit.

Gjithashtu, në dispozicion sipas dëshirës, dritaret e pasme dhe anësore të errësuara, me të cilat pasagjerët janë të mbrojtur në ndenjësen e pasme nga shumë diell; përveç kësaj theksohet edhe pamja elegante e Arteon-it.

Mbyllur