VW Arteon: Trafik

 

Sistemi opsional ndihmës në trafik ndjek Arteon-in e ri në një shpejtësi nga 0 në 60 km/h me automjetin përpara dhe kontrollon gazin dhe frenat brenda kufijve të sistemit në mënyrë të pavarur. Automjeti qëndron më i sigurt në rrugë. Sistemi ndihmës i trafikut ju ndihmon në trafikun nervozues ec-e-ndalo dhe mund t'ju ndihmojë në këtë mënyrë për të shmangur aksidentet tipike në trafik.

Mbyllur