VW e-Golf: e-Motori

 Motori i fuqishëm, pothuajse i pa zhurmshëm i e-Golf dëshmon dhe demonstron performancën e motorit elektrik modern. 100 kW fuqi maksimale dhe xhiro motori prej 290 Nm nga fillimi e vërtetojnë këtë. Kjo mundëson një përshpejtim mbresëlënës nga 0 në 100 km/h në vetëm 9,6 sekonda me një shpejtësi maksimale deri në 150 kilometra në orë. Nga 0 deri në 60 km/h, ajo merr vetëm 4,2 sekonda.

Duke frenuar ju mund të rrisni distancën e e-Golf. Ju përcaktoni rikthimin e energjisë së frenimit duke përdorur mënyra të ndryshme rikuperimi: nga ngadalësimi maksimal me rikthim të plotë deri në ngadalësim minimal me rikthim të ulët të energjisë.

Mbyllur