VW e-Golf: Pjesa e jashtme

Futuristik, por i besueshëm: E-dizajni dallues i Volkswagen ofron - përveç elementeve tipikë blu - një sërë karakteristikash tërheqëse që të godasin tek e-Golf, jo vetëm vizualisht. Përveç fenerëve plotësisht LED me dritë të ngjashme në dritën e ditës, karakteristike janë edhe dritat e ditës LED me logon karakteristike "C" me një prodhim të lartë drite dhe me konsum të ulët të energjisë.

Disqet me peshë të optimizuar 16-inç Astana me goma rezistente kontribuojnë gjithashtu me shumë efikasitet. Në kombinim me spoilerin, ato i japin e-Golf një pamje edhe më dinamike. Në të njëjtën kohë përmirësohet aerodinamika, e cila ka, ndër të tjera, ndikim pozitiv tek distanca.

Edhe në pamjen e pasme e-Golf të bind me dritat e pasme LED dhe dritat e sinjaleve të teknologjisë LED.

Mbyllur