VW e-Golf: Navigimi

Sistemi i navigimit "Discover Pro" është sistemi infotainment për ata më ambiciozët. Me kontrollin inovativ të gjesteve, lëvizni të qetë në menunë kryesore, ose kaloni me një lëvizje dore nga njëri stacion radioje tek tjetri, apo nga njëra kënga tek tjetra.

Ai ka një ekran të madh, me prekje, TFT, 23,4 cm (9,2 inç) për paraqitjen e shkëlqyer të hartave në 3D dhe me një lidhje USB, dy lojëra elektronike për kartën SD dhe opsione të lidhjes me Bluetooth. Ajo gjithashtu ka një lexues CD-je që njeh formatet MP3 dhe WMA, si dhe radio FM e tetë altoparlantë.

Karakteristika të tjera: sistemi i kontrollit zanor përgjigjet për emërtimin e rrugëve dhe vendeve dhe llogarit rrugën sipas udhëzimit tuaj. Telefonatat bëhen më të lehta falë teknologjisë Bluetooth. Së fundmi, por e rëndësishme, karta e memories e brendshme ka hapësirë të mjaftueshme për pesë vjet përditësime falas për software e navigacionit.

 

Mbyllur