VW e-Golf: Disqe aliazhi

 

Sepse rrotat e e-Golf-it tuaj jo vetëm duken veçanërisht mirë, por janë edhe ekonomike, kështu mund të flisni plot besim për një gjë të rrumbullakët. Disqet e aliazhit Astana 6,5 J x 16 me sipërfaqe të lëmuar dhe gomat me rezistencë në sipërfaqe të vështira theksojnë edhe më shumë çështjen e efikasitetit. Këtu shfaqet një nga efektet anësore të këndshme të përmirësimit aerodinamik: Ato janë të lidhura me një dizajn shumë fluid dhe dinamik. Kështu nuk do të keni mbi vete vetëm shikimet admiruese të entuziastëve të teknologjisë.

Mbyllur