VVW e-Golf: Distanca

Ju mund të bëni të mundur që në jetën e përditshme, distanca deri në 300 km¹⁾ e e-Golf-it tuaj mos mbetet vetëm një vlerë teorike. Sepse ju keni dy profile të ndryshme ecjeje që ofrojnë një ndikim të drejtpërdrejtë në distancën, përshpejtimin dhe shpejtësinë maksimale të e-Golf-it tuaj.

Në opsionin ECO+, ju mund të arrini distancën maksimale prej 300 km¹⁾ më lehtë. Mënyra ECO është zgjedhja optimale për shoferët, të cilët i kushtojnë një rëndësi të veçantë shkathtësisë dhe rehatisë. Me gjendjen e duhur të karikimit të baterisë është natyrisht e mundur arritja e shpejtësisë maksimale në të dy profilet. Për shembull, gjatë kapërcimeve të pengesave apo manovrave sprint të shkurtra.

Mbyllur