VW Golf: Sistemi me katër rrota aktive 4MOTION 

 Sistemi inteligjent me katër rrota aktive 4MOTION shpërndan fuqinë e motorit në të katër rrotat sipas nevojës. Kështu mund të parandalohet një rrotullim apo bllokim dhe makina juaj fiton tërheqje pothuajse në çdo sipërfaqe. 4MOTION kontribuon kështu për rehati më të madhe.

Mbyllur