VW Golf: Dynaudio Excite

 Nëse doni të shijoni muzikën tuaj me të gjitha nuancat delikate, me bas të saktë dhe kristal të qartë, atëherë ju duhet sistemi i tingujve DYNAUDIO Excite i specialistit danez hi-fi Dynaudio. Tetë nga altoparlantët e brendshëm dhe një subwoofer, si dhe përforcues dixhital me 10 kanale me fuqi 400 vat do të mundësojnë për ju një fonogramë të përsosur për çdo udhëtim.

 Falë Digital Signal Processing (DSP), i cili merr parasysh shpërndarjen e altoparlantëve të ndryshëm në varësi të pozicionit të tyre, akustika përjetohet sikur jeni në pozitë të përsosur dëgjimi. Nuk ka rëndësi nëse preferoni muzikë me zë të lartë apo të ulët, nëse preferoni rrok, muzikë elektronike apo klasike: Pas udhëtimit, ju do të zbrisni më të relaksuar.

Mbyllur