VW Golf: Navigimi

 Në Golfin e ri, ju mund të zgjidhni mes dy sistemeve opsionale të navigimit që keni në dispozicion. Sistemi Media Discover është i pajisur me një ekran 20,3 cm (8-inç) me ngjyra, me prekje, tetë altoparlantë, radio FM, CD, dy porta karte SD, lidhje AUX-IN dhe USB, një ndërfaqe për telefon celular nëpërmjet Bluetooth dhe përditësime falas software.

 

Nëse dëshironi më shumë: sistemi opsional i navigimit Discover Pro ofron një kontroll të ri gestik. Për shembull, me një lëvizje dore ju mund të ndryshoni stacionin e radios ose karakteristikat e sistemit të makinës tuaj, si intensiteti i dritës në hapësirën e brendshme. Përveç kësaj, ajo ka një ekran 23,4 cm(9,2 inç), që mund të bëhet në mënyrë të qartë një ekran harte 3D. Ajo ka tetë altoparlantë, radio FM, një  CD, luan muzikë në formatet MP3, AAC dhe WMA, dy porta karte SD, lidhje AUX-IN dhe USB, si dhe një ndërfaqe të telefonit celular me anë të Bluetooth.

 

Mbyllur