VW Golf: Ndenjësja ergoActive 

 Me ndenjësen opsionale sportive ergoActive me rregullator me 14 opsione, ju vendosni për një qëndrim sa sportiv aq edhe të rehatshëm. Ndenjësja e shoferit me një strukturë solide me bazë miqësore për shpinën është me ngrohje dhe me rregullim elektrik. Përveç lartësisë së ndenjëses, ju mund të zgjidhni vetë edhe thellësinë e ndenjëses dhe këndin mbështetës në mënyrë individuale. Dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishme, keni në dispozicion një funksion elektrik me masazh për mesin dhe për relaksim.

Ndenjësja e shoferit ergoActive mund të kontribuojë edhe për të shmangur problemet e shpinës, si dhe për një udhëtim më të rehatshëm. Për këtë ai u rekomandua e testua më 8 dhjetor 2011 me vulën e pavarur të fushatës për një shpinë të shëndetshme, që karakterizohet nga prodhime që janë miqësore me shpinën.

Mbyllur