VW Golf: Dizajni i brendshëm

 

Pjesa e brendshme në Golfin e ri ju fton të zini vend dhe për sa kohë të jetë e mundur, të mos dilni jashtë. Kjo ndodh për shkak të përmasave bujare që ofrojnë hapësirë të bollshme, si për pasagjerin para ashtu edhe për pasagjerët në pjesën e pasme. Përveç kësaj, pjesa e brendshme karakterizohet nga materiale ekskluzive të përpunuara me cilësi të lartë dhe një seri e tërë detajesh inteligjente që të bëjnë përshtypje si nga ana optike ashtu edhe nga ana sensitive. Për shembull, ndenjëset ergonomike, hapësira e madhe e bagazhit, konsola qendrore e prirur drejt shoferit që mund të operohet në mënyrë optimale për shkak të ergonomisë specifike, duke vazhduar me pjesën e çelësit të ndriçuar me dritë të bardhë. 

Mbyllur