Lajme dhe informacione për Volkswagen Pasqyrë e çështjeve aktuale: modele, speciale etj

Modeli i ri Golf 8

28.10.2019

“Porsche Prishtina” sjellë veturën fantastike, shikoni këto pamje

14.03.2018

"Porsche Kosova” në Qendrën Tregtare “Albi Mall”, ka prezantuar VW ARTEON dhe VW POLO

20.02.2018

Mbrëmë në ALBI Mall u prezantuan dy modele të reja nga Porsche Kosova, gjenerata e re e VW POLO si dhe modeli i ri nga VW ARTEON.

Porsche Kosova, ofertë që nuk refuzohet

20.02.2018

Porsche Kosova, importues i brendeve Volkswagen, Skoda, Audi dhe Seat, ofron shërbime gratis të kontrollit dimëror për të gjitha modelet e saj.

Viti i ri në Porsche Kosova ka filluar me shumë risi

20.02.2018

Gjatë një viti shumë të suksesshëm ku edhe u konfirmuam si lider i pakontestuar për modelet: Škoda dhe Volkswagen këtë sukses po e vazhdojmë edhe gjatë vitit 2018.

Volkswagen sjellë më së shumti para buxhetit të Kosovës

15.02.2018

T-ROC

22.01.2018

Lindur me Vetëbesim

POLO E RE, Një jetë plot me aventura

22.01.2018

ARTEON

22.01.2018

Amarok fiton vlerësimin 'International Pick-up Award 2018'

27.11.2017

Modeli Amarok i Volkswagen Makina Tregtare ka fituar çmimin 'International Pick-up Award 2018' (IPUA 2018). Ashtu si paraardhësi i tij në vitin 2010, Amarok-u i ri, tani me motorë të fuqishëm V6, gjithashtu ka arritur të fitojë pëlqimin e jurisë

A është gati makina juaj?

09.06.2017

Golfi i ri tashmë këtu..

08.03.2017

E ardhja më e prekshme

Volkswagen E-Golf

06.03.2017

Prej vitesh tashmë flitet për konkurrencën që motorët elektrikë po i bëjnë atyre me djegie të brendëshme. Madje edhe rënia e çmimit të naftës dhe gazit në tregjet botërore mendohet të jetë ndikuar pikërisht nga ky trend, që tregon rritjen e përgjegjshmërisë së njerëzimit përkundrejt natyrës.

"Makina ime"

06.03.2017

Disa e urrejnë, disa janë të marrosur pas tij. Në Azinë e largët ka edhe shkolla që të mësojnë të çlirohesh nga varësia prej tij. Pushteti i tij dikton jetën e miliarda njerëzve kudo në botë....

Numërimi mbrapsht ka filluar…

05.03.2017

Arteon-i i ri feston premierën e tij botërore në Geneva International Motor Show