Golfi i ri tashmë këtu..

08.03.2017

 

 

 

I gjithanshëm sa vështirë se gjen makinë tjetër...

Që në pamje të parë, të bie në sy pamja e veçantë dhe vetëbesimi si në çdo brez

Zbuloni golfin më të mire të të gjithë kohërave

Sot edhe me formën më të mire të financimit

1% ofrohet për financim 12 mujor dhe është i përshkallëzuar për afate më të gjata

Ndiqni detaje më tepër në: https://al-vw5.volkswagen.at/golf-i-i-ri/golf-i-ri