ARTEON

22.01.2018

Dizajni:
Kontura aerodinamike, dritaret anësore pa korniza, dizajni dallues i pasëm - Arteon jo vetëm që frymëzon në shikim të parë. Kurse në pajisjet R-Line ju presin më shumë pikat e jashtme që theksojnë dinamikën e saj.

Sistemet e Asistencës:
Kujdes detajet: Arteon i ri ofron dizajnin premium si dhe kënaqësi pafund në vozitje. Ai udhëheq me rrugën për sa i përket sistemeve më të fundit të asistencës së shoferit.

Infotainment:
Gëzoni opsione të komunikimit dhe navigimit të klasit botëror, dhe frymëzohuni nga sistemi i zërimit premium opsional në Arteon.

Lidhshmëria:
Interneti në makinë i Volkswagen quhet Car-Net. Përmban një sërë shërbimesh praktike si dhe aplikacione të dobishme.
Për shembull, mund të qëndroni në krah të situates aktuale të trafikut si dhe të mbeteni të lidhur me Arteon-in tuaj - nga telefoni i mençur ose edhe nga shtëpia.

Të dhënat teknike:
Me modelet e saj Arteon, Elegance si dhe R-Line ofrohet me vëllim motorri prej 2.0 Diesel dhe Benzin me fuqi nga 150 deri në 280 HP me ndrrues manual si dhe automatic DSG.

Për ta parë më nga afër dhe për ta porositur, ejani dhe na vizitoni në adresën e mëposhtme:

Adresa:

  • Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km3,
  • 10000 Prishtina, KOSOVA
  • Tel: +383 38 606 900
  • Email: info(kwfat)porsche-kosova(kwfdot)com