POLO E RE, Një jetë plot me aventura

22.01.2018

Sa emocionuese mund të jetë siguria!

Karakteristikat e avancuara të sigurisë sikurse është detektimi i këmbësorëve, minimizion rrezikun e një aksidenti, ndërsa opsionet sikurse janë Adaptive Cruise Controle si dhe Front Assist me Sistemin emergjent të frenimit në qytet ju largojnë stresin nga vozitjet e gjata.
Por nuk janë vetëm veçoritë e avancuara të sigurisë që e bëjnë Polo-n e ri makinë e përsosur për aventurat e përditshme - lidhja e mençur e smartfonëve, thirrjet me zë të cilësisë shumë të lartë, si dhe mbushja opsionale me WIFI lehtësojnë qasjen në gjithçka që ka rëndësi për ju.

Dashuri në shiqim të pare:
Polo e re kujdeset për ju. Më shumë asistues në siguri se paraardhësi i tij, ai mban një sy hapur në gjithcka që ndodh rreth jush. Më tërheqës si dhe më i madh në vetvete. Dizajn krejtësisht i ri me vija të ulëta anësore, sipërfaqët dinamike si dhe dritat e projektuara sigurojnë gjithçka në vetvete. Në çdo udhëtim.

Pajisje dhe Dizajn.
Polo i re: i besueshëm, i sigurt dhe sportiv. Me dizajn të qartë dhe linja elegante, ai krijon një balancë perfekte midis dizajnit dhe funksionalitetit. I krijuar që të ofrojë rehati, siguri dhe dizajn modern. Me pak fjalë, POLO ju bënë që të dashuroheni që në udhëtimin e pare.

Të dhënat teknike:
Me modelet e saj Trendline, Comfortline, Highline si dhe GTI e cila është e paisur me motor 2.0 TSI / 200HP Polo ofrohet me kubikazhë si dhe motor të cilat i përshtatën kërkesave të klientëve tanë.

Që nga POLO 1.0/75HP Benzin deri tek 1.6/95HP Diesel ai ofrohet me paisje opsionale varësisht prej kërkesës së klientit.

Për ta pare nga afër dhe për ta porositur, ejani dhe na vizitoni në adresën e mëposhtme:

 

Tregoni Vetëbesim: 

Adresa:

  • Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km3,
  • 10000 Prishtina, KOSOVA
  • Tel: +383 38 606 900
  • Email: info(kwfat)porsche-kosova(kwfdot)com