T-ROC

22.01.2018

Vetëbesimi në genet e tij
E vlerësoni dizajnin e mirë dhe pavarësinë ?. T-Roc me plotë vetëbesim dallohet për nga dizajni i tij ekspresiv Crossover si dhe opsionet e shumta për një përshtatje sa më të mire.

Cili T-Roc përshtatet me mua ?
Trego se kush je. Trego se dallon nga të tjerët. Me ngjyrë me dy nuanca të T-Roc dizajn ju tregoni stilin tuaj.

Për T-Roc Sport ngyra e zezë dhe e kuqja e zjarrtë janë një alternative në vete aty ku lehtë mund të krijoni makinën që i përshtatet kërkesave tuaja.

Me dizajn që lë gjurmë që nuk harrohen
Me një dizajn shumë ekspresiv, opsione të shumta të përshtatjes dhe mjeshtëri e cilësisë së lartë deri në detajin më të vogël. T-Roc di të bëjë përshtypje

I përshtatshëm për mënyrën tuaj të jetesës
I përshtatshëm dhe dizajnuar bujarisht, T-Roc ju ofron shumë liri për të jetuar personalitetin tuaj. Detajet e avansuara të dizajnit gjithashtu kontribuojnë në këtë si dhe mundësitë e shumta të përshtatjes.

Të dhënat teknike:
Me modelet e saj T-Roc, Style dhe Sport i paisur me motoret nga 1.0 TSI Benzin deri tek 2.0 TDI / Diesel, filluar nga 115 HP deri në 190HP të cilat i përshtatën kërkesave të klientëve tanë.

Për ta parë më nga afër dhe për ta porositur, ejani dhe na vizitoni në adresën e mëposhtme:

Adresa:

  • Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km3,
  • 10000 Prishtina, KOSOVA
  • Tel: +383 38 606 900
  • Email: info(kwfat)porsche-kosova(kwfdot)com