Viti i ri në Porsche Kosova ka filluar me shumë risi

2018-02-20

Për një fillim të mbarë, Porsche Kosova ka lansuar një fushatë marketingu për ofertat më atraktive në treg.
Në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing si dhe kompaninë e Sigurimeve Illyria, Porsche Kosova ka lansuar në treg ofertën për blerje të veturës me këste në kohëzgjatje deri në 60 muaj.
Oferta vlen për market: VOLKSWAGEN, Škoda dhe SEAT!

Duke na vizituar në sallonin zyrtar në Çagllavicë, në adresën: Magjistrala: Prishtinë-Ferizaj km3, ju do të mund të shihni nga afër modelet dhe ofertat, si dhe të bëni përzgjedhjën më të mirë për nevojat tuaja.

Na vizitoni në FB:  www.Facebook.com/PorscheKosova
Dhe në Instagram: www.Instagram.com/PorscheKosova