Volkswagen Arteon

27.07.2020

Arteon është veturë Sportive Premium Coupe e cila njëkohësisht ofron rehatinë dhe ndjenjën e hapësirës së gjerë.

Në të ofrohen pajisjet e nivelit më të lartë të teknologjisë, funksionalitetit dhe sigurisë.

Vetura në videon bashkangjitur është e pakos R-Line 2.0 TDI DSG me 190 KF e cila vjen me pajisjet standarde si:

Sistem Navigimi
Dritat Led me drita të këndit Dinamike
Instrumentabelë Dixhitale
Adaptive Cruze Control deri në 210 KMH/ Front Assist dhe Frenimin emergjent në qytet

 

Si dhe është e pajisur me pajisjet shtesë si:

Kamerë 360 Shkallë
Panoramë
Amortizim për rrugë të vrrazhda dhe
Disqe Alumini 20"

 

Çmimi Startues i Arteon në tregun tonë është 36,000.00 Euro

 

Çmimorën e modelit mundeni ta shkarkoni në linkun

Nis Video