Volkswagen T-Cross

27.07.2020

TCross është një SUV shumë trendi dhe një avanturier modern, i cili është plotësisht i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

Motorri Benzin është shumë ekonomik dhe me performancë adekuate pasi që ofron 115 Kuajfuqi me sistem turbo TSI.

Më shumë vend. Më shumë mundësi. Me shume kenaqesi!

Me shume se veture!

Se sa trendi është shihet në shiqim të parë, mirpo T-Cross ofron edhe teknologjine më të avansuar për komofrin dhe sigurinë tuaj.

Funksionin Wireless Charging do e gjeni shumë praktik gjatë udhetimeve, sepse bateria e telefonit tuaj të menqur do te jetë gjithmonë e mbushur.

Sistemi i frenimit emergjent në qytet (Front Assist) është një ndër pajisjet e sigurise më të vlefshme e cila ju mbron juve dhe veturen para jush nëse jeni hutuar dhe nuk frenoni në kohë të duhur.

Monitorimi i këndit të vdekur (Blind Spot) ju njofton gjithmonë përmes retrovizorëve të jashtëm, se kur keni veture në korrsinë tjetër, dhe permes funksionit Lane Assist ju orienton të mbani korrsine tuaj.

Çmimoren e modelit mundeni ta shkarkoni ne linkun:

Nis Video