Volkswagen Polo

27.07.2020

Me më shumë sisteme të asistimit gjatë ngasjes se sa modeli i kaluar, Polo juaj mban vëmendjen mbi çdo gje që ndodhe rreth jush. Pamja e jashtme e tij tërrhëqe menjëherë vëmendjen, e kjo është falë dizajnit me linja të theksuara dinamike dhe modelin e ri të dritave.

Polo e re: e besueshme, e sigurtë dhe sportive. Me gjuhën e saj të qartë të formës dhe linjat elegante, ajo është ekuilibri perfekt mes dizajnit dhe funksionit. Ajo bind me komfortin, sigurinë dhe karakteristikat moderne. Shkurt: Polo ju bën që ta dashuroni udhëtimin me të.

Teknologjia moderne e motorrit në Polo-n tuaj karakterizohet nga ekonomia dhe performanca. Pikërisht gjëja e duhur, nëse dëshironi të udhëtoni shumë, por dëshironi të ruani konsumin brenda limiteve.

Pamja e brendshme e Polos ofron teknologjine dhe komoditetin më të lartë. Veturen mundeni ta pajisni me instrumentabelë digjitale, në të cilen mund të lidhni dhe hartat e navigimit për një pamje më të kjartë. Gjatë udhetimeve do ndiheni shumë komod më ulëset me mbështetje lumbare, kurse nëse bateria e telefonit tuaj bie nuk do ju duhet kabllo për mbushjen e tij, atë mund ta mbushni lehtësisht përmes hapësires wireless charging.
Hapja dhe mbyllja e veturës mund të bëhet shumë më e lehtë permes funksioit "Keyless Access" thjeshtë duhet ta keni afër jush çelësin e veturës.

Falë funksioneve ndihmëse ju do ndiheni me të vërtetë i relaksuar. Vetura detekton lehtësisht lodhjen e vozitësit dhe shfaqë rekomandime që të ndaleni për një pushim.
Funksioni Blind Spot ju njofton në momentin e parë që keni veturë në koresinë tjetër. Si dhe përmes kamerës së pasme do jeni gjithmonë në dijeni se qfarë gjendet prapa veturës tuaj.

Funksioni më i rendësishëm gjatë ngajses në qytet ACC Adaptive Cruise Control ju ndihmon të mbani distancën nga vetura para jush, dhe në rast të ndonjë emergjence vetura reagon deri në frenim total për të evituar ndonjë aksident të mundshëm.

Çmimoren e modelit mundeni ta shkarkoni në linkun:

Nis Video