Ndani Passat-in tuaj me të tjerët.

Celësi mobil.

Përse të mos e ndani veturën tuaj me kolegët tuaj, shokët apo anëtarët e familjes? Kjo është shumë e lehtë në modelin e ri Passat. Në këtë mënyrë, ju mund të dërgoni çelësin tuaj mobil për përdoruesit tjerë përmes rrjetit të sigurtë, duke i lejuar ata që përmes telefonit të tyre të hapin dhe të nisin Passat-in. Për të filluar ju keni dy licensa në dispozicion, secila valide për një vit. Celësat shtesë mund të blihen në webshop apo direkt me makinen.

Mbyllur