Mobility - rimendim.

In-car aplikacionet dhe shërbimet.

Aplikacionet e Volkswagen We Service, We Deliver dhe in-car. Poashtu dhe We Park dhe We Experience e bëjnë jetesën tuaj të përditshme më të lehtë.

Me aplikacionin We Deliver, ju mund ti ofroni partnerit tuaj të sërvisit çasje të përkohshme në veturën tuaj. Apo dhe të ngjyrosni Passat-in tuaj në perfeksion nga partneri juaj profesional për ngjyrosje.

Parking vetëm me një prekje? Parkingu kurr ska qenë më i lehtë: Ju thjeshtë hapni aplikacionin We Park në ekranin me prekje, dhe aty do shfaqen hapsirat e lira për parkim, përmes kti aplikacioni mundeni të bëni dhe pagesën për parking - pa para cash dhe vetëm me një prekje të butonit.

Aplikacioni We Experience do ju ndihmoj me këshilla për nevojat tuaja specifike, gjatë kërkeses për ndonjë restoran apo dyqan në lokacionin tuaj.

Mbyllur