Menaxhimi i mbushjeve e bën të mundur të keni energji të freskët gjatë ditës.

Menaxhimi i mbushjeve e bën të mundur të keni energji të freskët gjatë ditës.

Passat-i juaj GTE (konsumi i karburantit në l / 100 km: i kombinuar 1,8 - 1,7; konsumi i energjisë në kWh / 100 km: i kombinuar 13,9 - 13,4; CO2 emisioni i kombinuar në g / km: 40 - 38, klasa e efikasitetit: A +) 1 Mbushja është më e lehtë sesa zëvendësimi i një poqi elektrik: Bateria e motorit elektrik furnizohet me energji përmes prizës në shtëpi ose në stacionet publike të mbushjes. Pas përafersisht 6:15 orëve, bateria lithium-ion është e mbushur plot; nëse përdorni stacionin publik për mbushje të wallbox, mbushja realizohet përreth 4 orëve.

 

1. Distanca, të dhënat e konsumit dhe të shkarkimeve janë vlerat e parashikimit.

Mbyllur