I bindshëm. Në shikim të parë dhe përsëri.

Pamja e jashtme.

Pamja e pare prestigjioze e Passat GTE¹ qëndron për dizajn të klasit të parë që është mbresëlënës: me linjat e saj të theksuara, siluetë që rrjedh dhe grilë rrezatuese e sipërme e radiatorit , plotëson edhe kërkesat më të larta. Karakteristika të dizajnit që të kapin syrin, si pajisje opsionale mund të bëhet pedalja e frenimit me ngjyrë të kaltërt , Dritat e ditës LED në formen "c" në maskën e pare sëbashku me shkrimin GTE, në pjesën anësore dhe në pjesën e pasme i japin asaj një pamje të veçantë. Dritat standarde LED me nënshkrimin e dritës së integruar gjithashtu kontribuojnë në paraqitjen ekspresive të Passat GTE. 

Përveq disçeve standarde "Montpellier",ne gjithashtu ju ofrojmë zgjidhje opsionale të disçeve 18-inç "Liverpool" apo "Monterey" Volkswagen R an.² disçe alumini

 

1. Automjeti është një studim gati-seri.

2. Veturat tona janë të pajisura me goma të verës si pajisje standarde.

Mbyllur