Me të vërtetë të kap syrin.

Pamja e brendshme.

Gjatë uljes në Passat-in tuaj GTE, ju mund të ndjeni një ndjenjë lirie: dekoret horizontale në panelin e instrumenteve dhe lidhja me dyert, brendësia është shtrirë vizualisht, duke e bërë atë të duket më e gjerë dhe me më shumë vend. Falë konzollës qendrore të optimizuar me një ndarje dhe hapsirër për vendosjen e sendeve, brendësia karakterizohet në përgjithësi nga një përzierje të suksesshme të elegancës dhe funksionalitetit. Ulëset, të cilat vijnë standarde me material shtof, me detaje kaltert, gjithashtu kontribojnë në këtë.

Mbyllur