Në pritje të komandës tuaj: voice control.

Voice control

Me kontrollin intuitiv të zërit mund të përdorni zërin tuaj, përshembull: për të kontrolluar radion, telefonin tuaj dhe navigacionin në veturën tuaj.

Hyni në dialog natyror me kontrollin e zërit - pa pasur nevojë të mësoni komanda specifike dhe me përqendrim të plotë në rrugë. Kështu që tani mund të shijoni udhëtimet e makinës tuaj edhe më shumë, përmes "voice" ju kontrolloni volumin e radios dhe zgjidhni hyrjet në address book dhe numrat e telefonit nga kontaktet e juaja.

Ju gjithashtu lehtësisht mundeni të përdorni shërbimet online të We Connect Plus përmes voice control. Përshembull, online do pranoni informacione për destinacionet e preferuara, orët e hapjes së parkimit të makinave ose çmimet e derivative në stacione të benzinës.

Mbyllur