Mund të pikasë rreziqet përpara se të shfaqen.

Sistemi i monitorimit të ambientit ”Front Assist”.

Asistenti i frenimit emergjent "Front Assist" me pikasjen e këmbësorëve mund të ndihmojë për zbutjen e shkallës së aksidentit ose, në raste ideale, të shmangë përplasjen.1 Ai mund të pikasë këmbësorët dhe automjetet në rrugë dhe, kur këmbësorët e automjetet pikasen, njofton në kohë shoferin. Nëse nuk regjistrohet përgjigje, sistemi mund të fillojë frenimin emergjent.1

 

Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Më shumë cilësi jete në sajë të komfortit të lartë. Passat i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team