Në pritje të komandës tuaj: Kontrolli zanor.

Kontrolli zanor.

Kontrolli intuitiv zanor ju lejon të kontrolloni një mori funksionesh të automjetit tuaj në mënyrë të rehatshme dhe praktike me zërin tuaj. Thjesht hyni në dialog të natyrshëm, pa pasur nevojë të mësoni komanda të caktuara dhe pa pauza apo përsëritje të bezdisshme. Kështu, nga tani mund të përqendroheni plotësisht tek rruga dhe të shijoni udhëtimet tuaja me automjet. 

Do të habiteni se sa mirë ju kupton Volkswagen-i juaj dhe kontrollon radion e programin tuaj të muzikës, lexon mesazhet me tekst ose ju lidh shpejt dhe besueshmërisht me kontaktet tuaj telefonikë. Në kombinim me We Connect Plus1  komanda juaj zanore kthehet në komandë zanore online dhe ju ofron, përveç një njohjeje më të mirë të gjuhës natyrore, për shembull, kërkimin në internet për vendeve të interesit, navigimin me kapje intuitive të destinacionit apo thjesht diktim të SMS-ve apo email-eve. Në varësi të modelit të makinës dhe pajisjeve, shumë funksione të tjera të automjetit dhe shërbime online mund të kontrollohen lehtësisht përmes zërit.

Për përdorimin e shërbimeve We Connect, klientit i duhet një llogari përdoruesi tek Volkswagen ID dhe të regjistrohet tek We Connect me emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Gjithashtu, duhet të lidhet online një kontratë e veçantë We Connect ose We Connect Plus me Volkswagen AG. Klienti ka 90 ditë kohë pas dorëzimit të automjetit për të regjistruar automjetin pranë Volkswagen AG për We Connect Plus, dhe të përdorë falas shërbimet për të gjithë kohëzgjatjen e rënë dakord.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Volkswagen points out that a number of Volkswagen ID. models produced in China have been imported to European markets through unofficial channels.

Despite inaccurate claims made by unauthorized resellers, those Volkswagen ID. models which are offered do not come with an international warranty. Additionally, all service and maintenance requirements including warranty and goodwill cannot be undertaken by authorized dealers or any service facility approved by Volkswagen. Furthermore, Volkswagen and the respective importer cannot provide the customers with Volkswagen Genuine Parts for models which are purely sold in China like Volkswagen ID.6.

Customers who do choose to buy through these unofficial channels should do so knowing that in addition to a lack of servicing, warranty and spare parts supply, the vehicles come with a software version intended for another market. Similar to warranty and servicing, this cannot be supported by Volkswagen dealers. In addition, those unauthorized imported ID. models were built for Chinese market conditions only. Thus, they are not homologated for other markets and adapted to specific market requirements and do not have an European type approval and Certificate of Conformity (CoC).

Volkswagen and the official importer remain committed to customers and therefore we strongly encourage customers to exercise the utmost caution and rethink purchasing a Volkswagen ID. model through unofficial channels. We recommend customers to visit authorized dealers to explore the latest range of available Volkswagen products that are officially released for sale in the specific market and come with the established warranty and servicing support. Volkswagen and the authorized importer will be happy to arrange contact with authorized dealers.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Më shumë cilësi jete në sajë të komfortit të lartë. Passat i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team