Optimizuar për distancë të shkurtër frenimi.

Përforcuesi elektromekanik i frenave

Nëse duhet të ngadalësoni papritur, frenat e automjetit duhet të reagojnë në mënyrë efektive pa vonesë. Përforcuesi elektromekanik i frenave përmirëson gjithashtu drejtimin e asistuar   me avantazhe mbresëlënëse:

  • Kontrolli automatik i distancës ACC reagon në mënyrë të rehatshme. Ndërhyrjet e frenave mund të konfigurohen saktësisht me përforcuesin elektromekanik të frenave.

  • Në kombinim me "Front Assist" me pikasjen e këmbësorëve, distanca e frenimit mund të shkurtohet ndjeshëm.1 Kjo mund të zvogëlojë rrezikun e një aksidenti me këmbësorë dhe shpejtësinë e përplasjes.

Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Më shumë cilësi jete në sajë të komfortit të lartë. Passat i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team