Pra, vijoni rrugëtimin me argëtim të mirë.

Car-Net "Guide & Inform"

Interneti në makinën tuaj Volkswagen quhet Car-Net. Pas saj qëndrojnë shërbime praktike dhe aplikacione të dobishme. Paketa e shërbimeve Car-Net "Guide & Inform¹" është në dispozicion sipas kërkesës suaj me sistemin e navigimit "Discover Media". Me anë të lidhjes me internetin, mund të përdorni të dhëna, aktualiteti i të cilave është vështirë për t'u kaluar. Për shembull, nëse diku ka një bllokim trafiku, ju e mësoni atë online pothuajse në kohë reale. Veçanërisht e rehatshme: rruga juaj do të rregullohet automatikisht në përputhje me rrethanat.

Bëni kërkimin me Car-Net dhe gjeni vende interesi, restorante të shumta tërheqëse. Edhe vende të tjera me interes për ju mund të gjenden shpejt. Një hotel, pikë karburanti apo kinema e hapur. Të dhënat nga interneti japin disa zbulime argëtuese e të dobishme.

 

Përdorni aplikacionet tuaja edhe në Polon tuaj.

App-Connect

Programi opsional App-Connect ju mundëson të lidhni në mënyrë të besueshme smartfonin tuaj me sistemin opsional të radios "Composition Media" (seria Highline) ose sistemin opsional të navigimit "Discover Media". Kështu, aplikacionet e përzgjedhura nga telefoni juaj celular mund të përdoren me anë të ekranit me prekje. Por avantazhi nuk është vetëm lehtësia e përdorimit: Shumë aplikacione mund të përpunojnë informacionin e ofruar nga automjeti për të dhënë funksionalitet të dobishëm shtesë apo argëtues.

Volkswagen ofron tre ndërfaqe për lidhjen e celularit inteligjent me shumë opsione: MirrorLink®, Android Auto™ nga Google dheApple CarPlay™. Në faqen www.volkswagen.at/mobiltelefon ju mund të shihni se me cilat nga këto teknologji është kompatibël smartfoni juaj. Ju lutemi, mbani mend që disa aplikacione nuk ofrohen për të tria teknologjitë dhe disponueshmëria e këtyre teknologjie mund të variojë sipas shtetit.

Mbyllur