Asnjë kompromis me hapësirën dhe peshën.

Udhëtoni me gaz natyror.

Poloja me furnizim me gaz natyror (konsumi i karburantit me gaz natyror (CNG), kg/100 km (kombinuar): 3,1; CO₂-emetime të kombinuara (Gaz natyror (CNG)), g/km: 85; Konsumi i karburantit me benzinë, l/100 km (kombinuar): 4,8; CO₂-emetime të kombinuara (benzinë), g/km: 110) është projektuar për kosto të ulët me gaz natyror (CNG) dhe benzinë. Përdorimi i gazit natyror redukton konsumin dhe ka efekt pozitiv tek emetimet. Nëse të dy serbatorët janë të mbushur, ju mund të udhëtoni në një distancë impresionuese prej deri 1.190 km. Për të siguruar që hapësira e bagazhit të mos preket, bombolat e gazit natyror janë projektuar si kursyese hapësire nën dysheme. Ato mbajnë afro 11,6 kg. Nëse bombola e gazit është bosh, falë serbatorit shtesë të karburantit, ju do të jeni në gjendje të arrini në një prej 169 stacioneve të gazit natyror në të gjithë Gjermaninë ( filluar nga tetori 2017).

Mbyllur