Poloja e re përshtatet me stilin tuaj të ecjes.

Përzgjedhja e profilit të ecjes

Tek Poloja juaj e re, ju mund të personalizoni stilin tuaj e drejtimit me përzgjedhësin opsional të profilit të drejtimit, në varësi të situatës. Zgjidhni profilin e dëshiruar duke shtypur një buton në sistemin tuaj të info-argëtimit. Pastaj menjëherë përshtaten automatikisht timoni, transmisioni, kutia e shpejtësisë DSG, madje edhe kohën e ndërrimit të marshit.

 

Profili i drejtimit ECO ju ndihmon të udhëtoni me kosto karburanti sa më efikase. Ai përshtat performancën e motorit dhe aktivizon sistemin "Start-stop" nëse është i çaktivizuar. Krahas kësaj, aktivizohet kontrolli i optimizuar i konsumit të sistemit të kondicionimit të ajrit  dhe menaxhimi termik. Udhëtoni me kuti shpejtësie duale DSG, përzgjidhni kohën më të shpejtë të ndërrimit të marshit dhe filloni funksionin e kursimit të energjisë me rrota të lira sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse dëshironi të përfitoni nga komforti normal, përzgjidhni profilin NORMAL të ecjes. Nëse ju pëlqen ecja sportive, kaloni në profilin SPORT. Gjithashtu, ju mund të qëndroni fleksibël me profilin INDIVIDUAL Modus.

 

Mbyllur