Diell, erë dhe të tjera: Kjo baxhë me rrëshqitje është e hapur për të gjitha.

Tavani panoramik

Përcaktoni ju kohën e hapjes. E mbyllur, e ngritur apo e hapur plotësisht: Tavani opsional panoramik elektrik/baxha me rrëshqitje ju mundëson shijimin e dritës së diellit dhe ajrin e freskët edhe në ditët e nxehta. Dhe nëse rrezet e diellit bëhen shumë të forta, ju ndihmon xhami i errët dhe një perde me rul e cilësisë së lartë, duke mundësuar temperatura të këndshme në ambientin e brendshëm të Polos suaj. Tavani panoramik/baxha rrëshqitëse bie gjithmonë në sy: Sipërfaqja konsiderueshëm e madhe e xhamit shtrihet në të gjithë gjerësinë e tavanit. Falë gjerësisë së madhe të hapjes, ajo mundëson futjen e ajrit të freskët dhe një klimë të mirë në ambientin e brendshëm.

Mbyllur