Një mbështetje e mirë për shpinën tuaj.

Mbështetja e mesit

Mbroni shpinën tuaj: Mbështetësja e mesit siguron që të ruhet një qëndrim optimal uljeje në makinë. Sidomos në udhëtime të gjata, muskujt e shpinës janë tepër të tensionuar dhe mund të  dëmtohen për shkak të lodhjes. Mbështetësja e mesit e mbron këtë duke relaksuar shpinën dhe duke lehtësuar shtyllën kurrizore. Mbështetësja e mesit është opsionale për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline".

Mbyllur