Krijoni pamje të re për Polon tuaj.

Paketa "Style"

 Paketa "Style" ofron elemente dizajni të klasit të parë krahas pamjes sportive perfekte dhe komfortit më të madh. Sediljet sportive me mbështetje mesi janë të mbuluara nga një lëkurë sintetike me pamje karboni dhe copë dhe janë tepër të rehatshme - dhe modeli i bën ato tepër cool. Timoni multifunksional, leva e marshave dhe leva e frenave të dorës prej lëkure të impresionojnë nga cilësia e lartë e materialeve. Pamja harmonike dhe moderne e tavanit të errët, mateve para dhe mbrapa të dyshemesë dhe elementet e shndritshëm me llak  me ngjyrë "Deep Iron" bëhet prefekte. Paketa "Style" është opsionale për Polon në linjën e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline".

Mbyllur