Nuk besoni tek përshtatja?

Eksterieri

E zezë e thellë me efekt perlë, e bardhë, argjend metalik dhe e kuqe flakë: Këto tri ngjyra janë në dispozicion për Polo Beats. Ngjitësja tërheqëse e letrës¹, e cila është në dispozicion ekskluzivisht për beats, varet nga finitura e bojës që zgjidhni. Në rastin e ngjyrës së bardhë argjend, për shembull, adezivi që mbulon çatinë dhe kofanon është shirit mat, transparent, me vijë të kuqe. Ngjyra e kasave të pasqyrës së jashtme krijon gjithashtu kontrast me ngjyrën e makinës: Me finiturë me bojë të kuqe flakë dhe të bardhë-argjend pasqyrat e jashtme kanë një efekt perlë të zeze të thellë.
Gjithmonë kombinim i përsosur: disqet e aliazhit 16 inç "Torsby". Shkëlqen kombinimi me dy nuanca, ngjyre të zezë dhe argjend me shkëlqim. Në pjesën anësore, një tjetër aspekt tërheqës për syrin: Emblema e famshme beats, e ngjitur në traun B dhe sjell një luk prefekt.

Pas 1 deri në 3 vjet, ose në klima shumë të nxehta shiritat metalikë dekorativë mund të dëmtohen brenda 1 viti përdorimi, veçanërisht nën dritën e diellit. Nëse shiriti dekorativ mbetet për një kohë më të gjatë në automjet, mund të shihen dallime vizuale mes pjesës së lyer të mbuluar me shirit dekorativ dhe zonës që nuk mbrohet me shirit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Volkswagen points out that a number of Volkswagen ID. models produced in China have been imported to European markets through unofficial channels.

Despite inaccurate claims made by unauthorized resellers, those Volkswagen ID. models which are offered do not come with an international warranty. Additionally, all service and maintenance requirements including warranty and goodwill cannot be undertaken by authorized dealers or any service facility approved by Volkswagen. Furthermore, Volkswagen and the respective importer cannot provide the customers with Volkswagen Genuine Parts for models which are purely sold in China like Volkswagen ID.6.

Customers who do choose to buy through these unofficial channels should do so knowing that in addition to a lack of servicing, warranty and spare parts supply, the vehicles come with a software version intended for another market. Similar to warranty and servicing, this cannot be supported by Volkswagen dealers. In addition, those unauthorized imported ID. models were built for Chinese market conditions only. Thus, they are not homologated for other markets and adapted to specific market requirements and do not have an European type approval and Certificate of Conformity (CoC).

Volkswagen and the official importer remain committed to customers and therefore we strongly encourage customers to exercise the utmost caution and rethink purchasing a Volkswagen ID. model through unofficial channels. We recommend customers to visit authorized dealers to explore the latest range of available Volkswagen products that are officially released for sale in the specific market and come with the established warranty and servicing support. Volkswagen and the authorized importer will be happy to arrange contact with authorized dealers.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Polo beats

Sound: check.
Në çdo festë të mirë, dikush kujdeset për tingullin e përsosur. Në rrugë, këtë e merr përsipër Polo beats. Me sistemin e fuqishëm të zërit "beats" me fuqi 300 vat, mund të shijoni një përvojë të jashtëzakonshme tingulli kudo. Dhe këtë jo vetëm që mund ta dëgjoni, por edhe ta shihni.
Sepse me markën e pagabueshme "beats" edhe në aspektin optik do të thotë: check.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team