Asnjë kompromis sa i takon autonomisë dhe hapësirës.

Udhëtimi me gaz natyror

Poloja i ri 1,0 TGI (kuti shpejtësie me 6 marshe), ka tashmë një depozitë të tretë gazi natyror prej çeliku rezistent. Kjo shton kapacitetin mbajtës të gazit natyror në një total prej 91,5 litrash, ose 13,8 kg. Serbatorët e gazit natyror janë integruar në mënyrë të tillë që kursejnë hapësirë dhe kështu nuk kufizojnë as variabilitetin e as hapësirën e brendshme.  Nëse serbatori i gazit është bosh, mund të arrini lehtësisht në një prej 157 stacioneve të mbushjes me gaz natyror në Austri, falë serbatorit shtesë të gazit (Versioni: Shkurt 2019).

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Polo.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team