Пакет дизајн "Bamboo Garden"

Внатрешни работи дизајнирани да одговараат на вашите вкусови? Да молам.

Моќта на природата. Ако ова е вашето мото за живот, тогаш препорачуваме да се одлучите за изборниот дизајн пакет "Bamboo Garden Green". Централните и внатрешните панели на седиштата имаат мешавина од тиркизна, портокалова и сива боја. Дизајнот за 3D "Transition" за украсната декорација доаѓа во црно-сива боја со висок сјај, создавајќи природен внатрешен амбиент кој е надополнет со задните затемнети прозорци и покривот на централната конзола во црно-сјаен сјај. Згора на тоа, пакетот има куќиште за надворешен ретровизор во "Bamboo Garden Green", 17-инчни тркала " Manila" за "T-Cross Life" и 18-инчни тркала " Келн " во T-Cross Style, во сенката на "Bamboo Garden Green" или црна - патување во T-Cross претставува искуство за сетилата. 

Mbyllur