Пакет дизајн "Energetic Orange"

Дизајн на ентериерот за да одговара на вашиот вкус.

Дали ги сакате боите кои изнесуваат енергија? Тогаш изборен пакет за дизајн "Energetic Orange" е идеален избор за вас: покривите на седиштата за централните панели и внатрешните панели доаѓаат во портокалова и керамична боја за свежа комбинација. Декорацијата "Transition" во 3D дизајн во Energetic Orange и Gray е вистински дизајн кој се нагласува. Покривот на средишната конзола во Energetic Orange се вклопува совршено со воланот и затемнетите задни прозорци. 17-инчните тркала " Manila" за "T-Cross Life" и 18-инчните тркала "Келн" во портокалова боја во нивото на опрема Style на T-Cross му додаваат одличен завршен допир на целокупниот изглед, како и споредувањето на куќиштето на надворешниот ретровизор во Energetic Orange.

Mbyllur