"Black" дизајн пакет

Изберете индивидуален изглед на вашиот ентериер.

Со овој изборен дизајн пакет, сигурно ќе ја достигнете вашата цел: покривките на седиштата за централниот панел и внатрешните панели доаѓаат во Titanium Black, додавајќи мажествен момент во внатрешноста. Дизајнот "3D Transition" во црно-сива боја со висок сјај и црната сјајна покривка на централната конзола се внимателно координирани во боја. Куќиштето за црн надворешен ретровизор и затемнети прозорци совршено ги надополнуваат овие функции. 17-инчните тркала " Manila " во црно за T-Cross Life и 18-инчните тркала "Келн" за пакетот Style го додаваат завршниот допир на вашето возило.

Mbyllur